Προφίλ

 

Ορθοπεταλιά - Πέτρος ΓώγοςpetrosΗ αγάπη μου για το ποδήλατο ξεκίνησε από το 1989, παίρνοντας τα πρώτα μαθήματα στο αγώνισμα της ποδηλασίας, από την τοπική ομάδα της Λάρισας. Το μικρόβιο προήλθε δύο χρόνια πριν, το 1987, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο παιχνιδιού, σ' ένα συνεργείο ποδηλάτων.

Μέχρι που ήρθε το 2005 και πήρα την απόφαση να ιδρύσω την "ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ" στη Λάρισα.

Ο στόχος είναι η διάδοση του ποδηλάτου ως άθλημα, ως μέσο μεταφοράς και ως τρόπος ζωής για τον καθημερινό αστικό πολίτη αυτής της χώρας.

Η 20ετή ύπαρξή μου στο χώρο του ποδηλάτου και η αγωνιστική περίοδος (1990-1996) σε δρόμο - πίστα - MTB, βοηθά στο μπορώ να καλύψω ανάγκες, απαιτήσεις αλλά και μέσα από την εμπειρία να εκφράσω την άποψή μου για:

την κατάλληλη επιλογή του ποδηλάτου σας ανάλογα με τη χρήση του
τον ποδηλατικό ρουχισμό, αγωνιστικό και μη, για να ποδηλατείτε με άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Η ιδέα του site ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2007 δοκιμαστικά, με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου εμπορίου και τις απαιτήσεις του ανταγωνισμού. Προχωρήσαμε ένα χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2008, την εξέλιξη αυτού με τη δημιουργία ενός νέου, πιο σύγχρονου site, προσφέροντας ποιότητα, εξυπηρέτηση, τεχνολογία και προσιτές τιμές στον χώρο του ποδηλάτου.

Πλέον βρισκόμαστε στην τρίτη, ποιο εύχρηστη και λειτουργική έκδοση της εφαρμογής, συμβατής με όλες τις φορητές συσκευές, που εκμεταλλεύεται νέες τεχνικές προβολής των προϊόντων.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω αυτή την προσπάθεια.

Εκ μέρους του προσωπικού
Σας ευχαριστώ για τη στήριξη

Πέτρος Γώγος 

Κατηγορίες προϊόντων

Προσφορές Νέα Προϊόντα

Μείνετε σε διαρκή επικοινωνία με την ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ
* Υποχρεωτικά πεδία
 

Αναζήτηση

Αναζήτηση με βάση την κατηγορία και τον κατασκευαστή
Αφαίρεση ενός φίλτρου από το [x] ή [Αφαίρεση όλων]
Αφαίρεση όλων

bikefitting

micro-scooters1

 

shimano service center larissa