Αξιόπιστη επισκευή ποδηλάτων

 

Άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο τμήμα επισκευών

Η εικοσαετή και πλέον πείρα στο ποδήλατο και στην αγωνιστική ποδηλασία σας εγγυάται μια άριστη τεχνική υποστήριξη του ποδηλάτου σας .


Το άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό, για στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδηλάτη μπορεί να σας καλύψει και στις πιο δύσκολες κατασκευαστικά ανάγκες σας, προσαρμόζοντας έτσι τη γνώση , την τεχνοτροπία και την εξέλιξη επάνω στα μέτρα των δικών σας απαιτήσεων.

 


Παρακολουθήστε την επισκευή, από ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Η διαρκής παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων για το ποδήλατο την εξέλιξη και τις μορφές αυτού, μας καθιστά το μεγαλύτερο SHIMANO SERVICE CENTER κατάστημα στην κεντρική Ελλάδα.


Έχοντας επενδύσει επάνω στην αγάπη μας , το ποδήλατο, διαμορφώσαμε ένα χώρο (SERVICE) κατάλληλο στις ανάγκες και των πιο εξειδικευμένων ποδηλάτων - αθλητών. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

 

 

dontmissarideΑκόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες διαθέτουμε την υπηρεσία, DO NOT MISS A RIDE . Κάθε φορά που θα απαιτηθεί να παραμείνει το ποδήλατο σας για επισκευή στο κατάστημα μας, εμείς σας διαθέτουμε ένα άλλο για την εξυπηρέτηση σας , για όσο χρόνο διαρκέσει το service.

 

 

Eλέγχουμε ΔΩΡΕΑΝ το αγαπημένο σας ποδήλατο, για θορύβους, απλές βλάβες και μικροφθορές, που μπορεί να κρύβουν μεγαλύτερες στο αρχικό στάδιο, αλλά και σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλειά σας. Σας ενημερώνουμε και αναλαμβάνουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος την αποκατάσταση, παραδίδοντας σας ένα ασφαλές και αξιόπιστο ποδήλατο.

 

 

shimano service

Κατηγορίες προϊόντων

Προσφορές Νέα Προϊόντα

Μείνετε σε διαρκή επικοινωνία με την ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ
* Υποχρεωτικά πεδία
 

Αναζήτηση

Αναζήτηση με βάση την κατηγορία και τον κατασκευαστή
Αφαίρεση ενός φίλτρου από το [x] ή [Αφαίρεση όλων]
Αφαίρεση όλων

bikefitting

micro-scooters1

 

shimano service center larissa