Επισκευές Shimano

Η τριάντα χρόνων πείρα μας πάνω στο ποδήλατο, αλλά και την αγωνιστική ποδηλασία, σας εγγυώνται μια άριστη τεχνική υποστήριξη.

Το άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό, στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδηλάτη, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, προσαρμόζοντας έτσι τη γνώση, την τεχνοτροπία και την εξέλιξη της τεχνολογίας, πάνω στα μέτρα των δικών σας απαιτήσεων.

shimano service

Η διαρκής παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων για το ποδήλατο την εξέλιξη και τις μορφές αυτού, μας καθιστά το μεγαλύτερο SHIMANO SERVICE CENTER κατάστημα στην κεντρική Ελλάδα.

Έχοντας επενδύσει πάνω στην αγάπη μας για το ποδήλατο, διαμορφώσαμε ένα χώρο (SERVICE) κατάλληλο ακόμα και στις ανάγκες των πιο εξειδικευμένων ποδηλάτων και των πιο δυνατών αθλητών! Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες διαθέτουμε την υπηρεσία, DO NOT MISS A RIDE. Κάθε φορά που θα παραμείνει το ποδήλατο σας για επισκευή στο κατάστημα μας, εμείς διαθέτουμε ένα άλλο για την εξυπηρέτηση σας, για όσο χρόνο διαρκεί το service.

Παρακολουθήστε την επισκευή, από ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

Eλέγχουμε ΔΩΡΕΑΝ το αγαπημένο σας ποδήλατο, για θορύβους, απλές βλάβες και μικροφθορές, όπως και για σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλειά σας. Σας ενημερώνουμε και αναλαμβάνουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος την αποκατάσταση, παραδίδοντας σ' εσάς ένα ασφαλές και αξιόπιστο ποδήλατο.

Αναλαμβάνουμε τέλος το καθάρισμα-πλύσιμο του ποδηλάτου σας όταν χρειάζεται και εξειδικεύομαστε σε ανακατασκευές, αναπαλαιώσεις, βαφές και μετατροπή ενός συμβατικού ποδηλάτου σε ηλεκτρικό!
Copyright 2024 © Orthopetalia | Κατασκευή e-shop - Istopolis Group