Ηλεκτρικά ποδήλατα δοκιμής από την IDEAL

Με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση το κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε πρώτοι το e-bike που ταιριάζει στο στυλ και στις απαιτήσεις σας.

Στην διάθεσή σας έχουμε τα εξής μοντέλα:

IDEAL HILLMASTER-E9 29” / 9 SPEED

Το Hillmaster-E9 29′  ανήκει στην κατηγορία των Pedelec και πληρεί ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστικούς κανόνες της EU.

* Το πλαίσιο είναι από Alloy 6061 και διαθέτει ανθεκτικό πλαγιοστάτη.
* Το πιρούνι είναι  RST Blaze-ML, με διαδρομή 100 mmlock out και προφόρτιση.
* Το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι Shimano Acera με κασέτα Shimano CS-HG200-9, 11-36T, που προσφέρει 9 ταχύτητες ιδανικές να καλύψουν ανάγκες από την απότομη ανηφόρα μέχρι την υψηλή ταχύτητα σε ευθεία.
* Η πέδηση είναι άμεση και αποτελεσματική με τα υδραυλικά δισκόφρενα Shimano BR-M315 και τις δισκόπλακες των 180mm/160mm μπρος/πίσω.
* Από την ‘μαμά» του έρχεται εξοπλισμένο με ελαστικά υψηλών προδιαγραφών Impac SmartPac (29X2.25).
* Η μετάδοση της υποβοήθησης γίνεται πάνω στον άξονα της μεσαίας τριβής. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει υψηλή αισθητική (αφού το moteur γίνεται… αόρατο!) ενώ, ταυτόχρονα, μεγιστοποιεί την απόδοση του συστήματος μεταφοράς ενέργειας.
* Το σύστημα παροχής ηλεκτρικής υποβοήθησης είναι ful Shimano STEPS (κινητήρας με ισχύ 250W, computer, μπαταρία Shimano 36V14Ah500Wh)
* Ο ψηφιακός επιλογέας επιτρέπει την επιλογή της πρόσθετης ισχύος που απαιτείται για την υποβοήθηση της ποδηλατικής προσπάθειας του αναβάτη.
* Διαθέτει και το πρόγραμμα αυτοκίνησης του ποδηλάτου όταν ο αναβάτης περπατάει κρατώντας το ποδήλατο!
* Η μπαταρία Shimano έχει διάρκεια ζωής 1000 κύκλων επαναφόρτισης (πρακτικά και για συνήθη χρήση αυτό σημαίνει περισσότερα από δέκα χρόνια ζωής)
* Καλύπτεται με εργοστασιακή εγγύηση και Service Point στην Ελλάδα (εργοστάσιο IDEAL)
Το προϊόν εξάγεται από την IDEAL σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η «δύσκολη» Γερμανία.

IDEAL TRAXER 627-E10

Το IDEAL TRAXER-E 627-E10 είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για τους λάτρεις του βουνού που θέλουν να κάνουν την βόλτα τους πιο ξεκούραστα. Επιπλέον αυτό που προσφέρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ότι μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά από όσο ένα συμβατικό, δηλαδή θα καταναλώσετε την ίδια ενέργεια καλύπτοντας περισσότερα χιλιόμετρα. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αναβάτες που η φυσική τους κατάσταση δεν είναι σε υψηλά επίπεδα ώστε να τους διευκολύνει στο πεταλάρισμα. Η αξιοπιστία και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής αυτού του ποδηλάτου θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

 

IDEAL ORAMA 353-D8

Το IDEAL ORAMA 353-D8 Di2 είναι η ναυαρχίδα στη σειρά των ηλεκτρικών ποδηλάτων της IDEAL. Ηλεκτρική υποβοήθηση στο πετάλι με τεχνολογία Shimano STEPS που είναι ότι πιο προηγμένο στην ηλεκτρική υποβοήθηση των ποδηλάτων. Διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου, εμπρόσθια ανάρτηση RST που ρυθμίζει και κλείδωνει αν χρειαστεί και όλα τα περιφερειακά είναι από τη Shimano, διαθέτει 8 ταχύτητες των οποίων η αλλαγή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος Di2. Ο κινητήρας αποδίδει 250 Watt ισχύ και η μπαταρία αντέχει 1000 κύκλους φόρτισης. Η μέγιστη ταχύτητα για την υποβοήθηση είναι στα 25km/h. Η αυτονομία του ποδηλάτου με μία φόρτιση μπορεί να φτάσει στα 120km στην Eco Mode επιλογή του STEP.

Επισκεφτείται το κατάστημά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε απο κοντά τις δυνατότητες των ηλεκτρικά υποβοηθούμενων ποδηλάτων,βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ξεκινήσετε το test Ride και φτάστε εκεί όπου δεν έχετε ξαναπάει!!!