Τρόποι & Έξοδα αποστολής


Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων σας γίνονται με 3 τρόπους.

 • Με εταιρεία ταχυμεταφορών ( Courier ) ΕΛΤΑ Πόρτα - Πόρτα

 • Με μεταφορική ετααιρεία ( συνεργαζόμενη με εμάς ή μας υποδυκνείεται εσείς κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ).

 • Με τις υπηρεσίες των υπεραστικών κτελ ( κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και εξαρτάτε και από τα δρομολόγια και τις περιοχές που καλύπτουν).   1. Έξοδα αποστολής μικροδεμάτων:

    Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη μέχρι την αξία σε αγορές έως 140 ευρώ, ενώ από εκεί και πάνω η αποστολή γίνεται δωρεάν και χρεώνεστε μόνο την αντικαταβολή , εκτός αν κάνετε κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στην τράπεζα και η αποστολή σας γίνει εντελώς δωρεάν.
    Όταν η αξία είναι μεγαλύτερη των 140 ευρώ , αλλά το συνολικό βάρος των δεμάτων ξεπερνά τα 5 kg. θα χρεωθείτε την επιπλέον επιβάρυνση / kg. ( 0,65 ευρώ / κιλό ) μετά το συνολικό βάρος των 5 Kg.
    (Ισχύει για αγορές εντός Ελλάδας και όχι για τα ποδήλατα και ανταλλακτικά μεγάλου όγκου ή βάρους).

    Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από την εταιρεία courier και κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος ή τον όγκο του πακέτου και υπολογίζεται ανάλογα με πιο υπερτερεί σε βάρος σε σύγκριση σύμφωνα με τον τύπο : Μηκος * Πλάτος * Ύψος ( εκ.) / 5000 = Τελικό βάρος του δέματος . Ισχυέι για κιβώτια μεγάλου όγκου.
    (Συνήθως τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα με τη συνεργαζόμενη δική μας courier από ότι εάν επιλέξετε αποστολή με χρέωση δική σας). Οι τιμές σε όλη την Ελλάδα είναι ίδιες και διαφέρει μόνο ο χρόνος παράδοσης από 1 έως 2 ημέρες, ανάλογα την περιοχή.

    Η χρέωση των δεμάτων ακολουθεί τον εξής κανόνα :

    • Από 0 έως 2 kg 3 Ευρώ

    • Από 2 έως 5 kg 4,5 Ευρώ

    • Από 5 έως 10 kg 8 Ευρώ

    • Από 10 έως 15 kg 11 Ευρω

    • Από 15 kg και πάνω, επιπλέον 0,65 Ευρώ / kg

    Η χρέωση των δεμάτων με αντικαταβολή είναι 5 Ευρώ μέχρι τα 2 κιλά και από εκεί και πάνω ισχύει ο παραπάνω κανόνας .

   2. Έξοδα αποστολής Ποδηλάτων:

    • Αποστολή ποδηλάτων μέσω Μεταφορικής εταιρείας: Για ποδήλατα αξίας μεχρι 200 ευρώ η αξία των ποδηλάτων δεν ξεπερνα τα 5 ευρώ ,ενώ για ποδήλατα αξίας μεγαλύτερης των 200 ευρώ, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή του ποδηλάτου σας μέχρι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη υπό την προϋπόθεση της παραλαβής του ποδηλάτου από εσάς, από τα γραφεία της συνεργαζόμενης με μας μεταφορικής εταιρείας στην πόλη σας ( ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα ). Από εκεί και ύστερα για τα έξοδα επιβαρύνεστε εσείς μέχρι το τελικό σημείο προορισμού. Οι εσωτερικές μεταφορές εντός των πόλεων επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
     Έχετε τη δυνατότητα να μας ορίσετε εσείς την επόμενη μεταφορική εταιρεία για τον τελικό προορισμό του ποδηλάτου σας .( Αυτό συνιστάται γιατί μπορείτε έτσι να πετύχετε καλύτερη τιμή στην αξία των μεταφορικών και ειδικά όταν ο τελικός προορισμός είναι η νησιωτική Ελλάδα ).
     Εφόσον όμως η αξία ξεπερνά το ποσό των 1000 ευρώ / ποδήλατο, η αποστολή γίνεται εντελώς δωρεάν εντός Ελλάδος.

     Δεν μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην μεταφορική εταιρεία, η υπηρεσία αυτή δεν υποστηρίζεται.
    • Αποστολή ποδηλάτων μέσω courier : Ανάλογα με το βάρος ή τον όγκο του κιβωτίου.
Copyright 2023 © Orthopetalia | Κατασκευή e-shop - Istopolis Group